Bursdag!

Akkurat nå sykler en ivrig femåring ut til krysset ved huset for å henge opp ballonger. Sykkelen fant hun i kjelleren, etter å ha fulgt et rosa snøre forbi takrenner og over verandagulvet, ned en steintrapp og over en gressplen. Snart kommer 12 fine venninner. Bordet er klart, med vimpler og blomster. Måtte Anna vår få den beste dagen!

bursg

Anna b 1

Noen tips

Vi dropper pølsene (mange spiser halalkjøtt, og det var dessverre ikke å oppdrive i vår lille vestlandsbygd akkurat nå) og steker en haug med sveler/pannekaker. Takk og lov for takke!

Papirduk på bordet og nye, velfungerende tusjer (finnes det noe kjedeligere enn tørre tusjer?) - kjempemorsomt for barna og et fint minne til senere.

Fiskedam hvor barna fisker sin egen lille pose. I vår ligger det små ringer og klistreøredobber (kjøpt på Nille for en slikk og ingenting) - godis blir det nok av uansett.

Gjør så mye du kan dagen før. Her ble svelerøra og kakene laget i går, suppe til voksenbursdagen i kveld likeså. Foccaciadeigen ble rørt sammen i går, og er av den langtidshevede typen.

Ha tom vaskemaskin og kaffepulveret klart i trakteren.

Vær så mye tilstede for bursdagsbarnet som du kan (derfor logger jeg kjapt av og går ut for å leke!

Dette blir så bra så!

GOD LØRDAG!

//MARTHE//