Nominert til årets nordiske blogger

Det er ikke så ofte jeg må blunke et par ganger ekstra, klype meg i armen og klø meg i hodet, samtidig! Men det måtte jeg på mandag da jeg fikk epost hele veien fra Finland med annonsering om at jeg er nominert til Nordic Blogger of the Year. Og i går kom den formelle invitasjonen til Indiedays, som avholdes 23. april.

Jeg kniser litt når jeg ser hvem jeg er nominert sammen med, for her er det virkelig noen blogghøyeter av dimensjoner. Forventningene til selve prisen er derfor svært, svært liten, men desto større er gleden over all den lokale støtten jeg har fått her hjemme. Telefonen kokte på mandag, heiaropene på Facebook var mange, lokalavisa skrev om meg og svigermor kom med ferske egg og kake på døra. Det kom til og med gratulasjoner da jeg satt svett og sliten på spinningsykkelen på treningssenteret. Da blir selve prisen overflødig, for det er jo støtten og engasjementet fra dere som leser bloggen min, eller kjenner meg på andre måter, som virkelig betyr noe.

Tusen takk til dere, og vil dere gi meg en stemme HER, så kan dere det.

Og (enda) et lite hurrarop til slutt! Ved hjelp av en datakyndig supervenn er ny hard disc på plass, og jeg har fått tilbake en stor del av livet mitt. Nå blir det litt hyppigere innlegg fremover, og endelig nye bilder.

Men først tar jeg helg og stikker på reunion med verdens beste venner!

God helg!

//MARTHE//

IMG_3746