Velkommen april!

April, det er måneden min. Den måneden der jeg virkelig våkner til liv, der dagene plutselig blir flere timer lengre, der den friske, deilige lukten av en ny vår legger seg rundt husveggene, strømmer inn vinduene og får meg til å stå henslengt i verandadøra med kaffekoppen, selv om jeg egentlig ikke har tid.

 April er forventninger, feiringer, fornyelser. April er måneden som gjør halve husbestanden eldre. April gir meg i år en femåring, og den gjør at jeg må innfinne meg med at jeg er "godt opp i tredveåra" (om jeg er pessimistisk, men det er jeg jo ikke...)

I år byr april også på flere utflukter. Først en kjærkommen reunioen med min eldste vennegjeng. Selve kjernen av venner. Så går turen til Helsinki med en relativt ny, men dog så kjær, venninne. Elisabeth og jeg gleder oss til å oppleve blog awards i finsk format, når vi gjester Indiedays i april. Vi er spente på om vi forstår et ord av hva som blir sagt, men jeg gleder meg til sightseeing i en ny by. Kanskje det også dukker opp noen reisetips i etterkant.

Og dere, nå er ny hard disc bestilt, så da slipper dere snart å se bilder (noen av) dere har sett før.

Ønsker dere en god helg!

//MARTHE//

 

IMG_0038IMG_0028IMG_0026

Marthe Holien BøComment