God påske!

Det skjer så mye bloggvennlig for tiden. Er det ikke typisk at det er nettopp da alt det tekniske skal krangle? Det er fremdeles en stille krig mellom meg og Macen, så det blir gjenbruksbilder også denne gangen. Det gjør ingenting, spørs du meg, når motivet er av en blomstrende magnolia. Dette treet står nå i hagen vår, og jeg er oppriktig spent på om knoppene vil briste og vise seg i tiden fremover. Jeg krysser fingrene. Men tilbake til det bloggvennlige. I helgen fikk jeg et enormt påfyll av inspirasjon da jeg dro til Fåberg og Ment sine produksjonslokaler (og butikk). Makan til flott lokale! Magi må jo oppstå når de to søstrene Ingvild og Sidsel, med tonnevis av stylisterfaring og utdanning innen blomsterdekoratør og produktdesign (blant annet), går sammen. Jeg tror entusiasmen min lå i flere lag utenpå kroppen, og for meg er det så inspirerende å møte og snakke med mennesker som har turt og satse (og fått det til).

Med på denne kvelden var også Hana med sin instagramkonto @hana_style og Anya med @kviitkrull_. Vi satt seks timer rundt tapasbordet, dekket med det vakreste serviset og de nydeligste blomstene, og skravla gikk ustanselig. Om drømmer og fremtidige prosjekt. Men bilder, det har jeg dessverre ikke... Men jeg kan love dere at dere får se oss sammen i et fremtidig prosjekt, som jeg gleder meg veldig til.

Et par dager til med jobb, så venter påskefjellet. Lange skiturer, bok, kaffe på senga (og et kakestykke, det er tradisjonen)

GOD PÅSKE KJÆRE LESERE!

magnolia

Marthe Holien BøComment