Nedetid

Det står dårlig til på jobben om dagen. Jeg krangler fælt med min kjære kollega og viktigste samarbeidspartner, nemlig min trofaste Mac. Den har stilt opp og vært min nærmeste medsammensvorne i lange tider, vi har delt tekster og bilder, mimret sammen om fine turer, gjort noen  halvveis impulsive nettkjøp og til og med gjort yoga sammen med fine instrukser fra You Tube.

Nå står Macen der, stum som en østers. Alt jeg får er et tomt, taust blikk. En datakyndig venn mener hele hard discen kan ha kræsjet. Krise i mine ører. Heldigvis er alt av deadliner på spalter og foredrag ferdig for denne måneden. Men det kommer jo mer. Jeg har mer å vise, mer å si.

Så nå er det nedetid på ubestemt tidspunkt, forhåpentligvis ikke lenge. Pausen min på biblioteket har blitt brukt til å laste opp litt bilder fra bloggen, kanskje noen av dere har glede av å se dem igjen. Litt utestue, litt kjøkken, litt stue, litt skriveplassen min.

Litt av hvert, til jeg kommer tilbake.

 

IMG_2278IMG_1796IMG_1691IMG_2716IMG_2781IMG_3253IMG_3381IMG_2518

Ønsker dere gode dager!

//MARTHE//