Poppy dance

Jeg går de femten trappetrinnene flere ganger om dagen. Og hver gang møter øynene mine de dansende valmuene. Blomstene som har fått en enormt stor betydning for meg. Kanskje dere får høre den merkelige, nesten overnaturlig fine historien bak dette bildet, to mormødre, Hilde Mork og meg en gang. Enn så lenge holder jeg den hemmelig i hjertet mitt, og der ligger den med varme minner. Om to vakre kvinner. En jeg har kjent hele livet, en jeg har blitt kjent med gjennom lidenskap for det vakre.

IMG_3478

IMG_3482

For meg er dette det vakreste jeg kan ha på veggen.

Du finner det HER.

I natt sover jeg meg gjennom Gudbrandsdalen, forbi Lillehammer, forhåpentligvis er jeg i drømmeland når vi passerer Mjøsa. I helga er det Oslo Design Fair, og jeg håper å se noen av dere der. Vink om du ser meg!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment