Som mamma

Jeg har en hjertevenn som bor altfor mange mil unna. For noen år siden bodde vi i samme by, og i den perioden sydde vi sammen en sterk vennskapstråd som fremdeles holder, selv om den har blitt tøyd og strekt og tvunnet helt fra Lofoten til Stryn. Hun har nettopp startet den nydelige mammabloggen "Som mamma", og den anbefaler jeg alle å lese. Hjertevarm og inspirerende. Som dama selv. Hun spurte om å få bruke et innlegg jeg skrev på min gamle blogg for 7 år siden. Det innlegget betyr mye for meg, og jeg har kjent ordene i magen helt siden jeg leste det på nytt her om dagen. Jeg har gått rundt med en mild og god følelse i kroppen, og kikket litt ekstra på min lille, store seksåring som løper rundt. Ta en titt HER om dere også vil lese.

Og hvordan er jeg som mamma? Det kommer snart et ærlig intervju om akkurat det på "Som mamma". Men nedenfor kan dere se litt av hva seksåringen og jeg kan styre med en helt (u)vanlig onsdag. Da har vi nemlig fri sammen, og fri betyr gøy!

Som å gå ned på jordet med en stor Stolt-kanne fra Ment, en skakk pinnestol og litt for mange minusgrader i lufta. Gjett om det er morsomt å speed-fotografere, løpe inn med alle tingene og sette seg varmt til rette med kakao i koppen og bok i fanget. Da ler vi litt av hvor rare vi (jeg?) er.

Bloggemamma. Interiørmamma. Mamma. Marthe

IMG_3268

IMG_3271

IMG_3278

Stolt kanne, stolt jente, aller mest stolt mamma.

//MARTHE//

Marthe Holien Bø8 Comments