Bomull og blekk på veggen

Husker dere at jeg skrev om en veldig flink fetter før jul? En som har startet egen fin bedrift, hvor han printer dine og mine bilder på høykvalitetspapir? Nå har det andre bildet jeg bestilte fra bomull og blekk kommet. Ja, det kom før jul, akkurat tidsnok til å legges under grana. Dette var julegaven til pappaen i huset, og gjett om han ble glad. To skatter ute på jordet nedenfor huset vårt. Hånd i hånd, med skue mot øst. Hvor sola står opp og alt begynner.

IMG_3208-2 IMG_3217

Og i den vakreste eikeramma gjorde bildet noe med hele rommet. Vi har blitt så glad i det alle fire! Dette er nok en sånn ting som får henge på denne veggen så lenge vi bestemmer over det gamle tømmerhuset vårt.

Rammen har forøvrig avstandslist, noe jeg likte veldig godt.

I dag har jeg tatt bilder nede på jordet igjen. Håper jeg kan vise dere resultatet snart.

Håper dere har en fin kveld!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø2 Comments