bomull og blekk og fint tilbud til dere

Dette innlegget inneholder fetter-skryt

Jeg stopper opp og ser på bildet. Kan fremkalle følelsen bare ved å kaste blikket bort på den vakre hesten et lite øyeblikk. Duggdråper som kapslet inn gress og strå og visne blomster, tåkehavet som kapslet inn meg. Tidlig morgen, våte sko i gresset, stillhet. Alvedans på ei elv som nesten ikke rørte seg. Jeg satt lenge nede ved elva, selv om frosten hadde lagt seg som et iskaldt teppe rundt meg. På vei hjem stod hestene der, landskapet rundt meg var fremdeles flatt, tåka la lokk på alt rundt meg. Men så skjedde det magiske. Tåka ble tynn som silke, den revnet. Og rundt meg steig fjellene frem. Og midt i alt dette var det en varm hestemule som ønsket sola velkommen sammen med meg. Jeg er så glad jeg fanget dette øyeblikket med kameraet, for bildet får frem følelsen jeg fikk denne dagen. Av å være liten i naturen, men allikevel med på noe stort. Noe så stort som å ønske en ny dag velkommen. Våt på beina, litt trøtt, men med dyr og natur rundt meg.

IMG_3139

  IMG_3145

Og nå har bildet blitt printet på det vakreste papiret! Fingrene må stryke over det. Det er et papir som krever å bli tatt på. Nyetablerte Bomull og blekk (åh, jeg liker navnet!) lar deg forstørre og printe dine egne bilder i høy kvalitet og på nydelig papir. Det finnes jo mange flotte bilder å få kjøpt der ute, men det er virkelig noe spesielt med å ha egne blinkskudd på veggen, printet på mesterlig vis. Du føler deg rett og slett litt flink.

Bomull og blekk tilbyr forstørrelser, innrammede forstørrelser og rammer. Jeg har allerede bestilt julegave til noen jeg har ekstra kjær, med bilde av to hjerteskatter. Denne gang med en nydelig ramme i eik, med avstandslist for den ekstra ekslusive følelsen. Jeg kan nesten ikke vente med å få det i hus.

Så har du et bilde du er ekstra glad i, et bryllupsbilde du aldri har fått printet, et blinkskudd du tok forrige uke eller et bilde som gir deg den følelsen du vet, print det hos Bomull og blekk. Det går faktisk an å bli hekta på fint papir.

IMG_3143

Og så betyr det endel at det er en skikkelig flink fyr som styrer det hele. Det vet jeg nemlig, for han er fetteren min.

Bomull og blekk er i det gavmilde hjørnet og gir dere som leser bloggen min 15% avslag ut året, så lenge dere bruker koden "marsipanogsmilefjes". Alle forstørrelser bestilt innen 13. desember leveres før jul.

Jeg ønsker dere en lun og fin torsdag i desember!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø4 Comments