torsdagsskryt

I min tid som journalist i hovedstaden hendte det rett som det var at sakene mine nådde forsidene. På glanset papir og med lokkende overskrifter skulle de friste folk med fulle handlevogner og slitne hoder til å ta med seg et blad hjem og unne seg et frikvarter under leselampa. Men jeg rørte aldri bladene. Jeg tok på skyggelapper og gikk med raske skritt forbi bladhyllene. Sjelden eller aldri har jeg lest disse artiklene. Jeg tør rett og slett ikke. Tenk om jeg finner feil. Tenk om jeg ikke liker måten jeg skriver på, sånn andre gangen jeg leser det. Jeg var nemlig veldig raskt til å trykke på send-knappen og få saken inn i redaktørens mailboks så fort som mulig. Ville aldri dvele ved en sak, da kom usikkerheten.

IMG_2971

Litt sånn er det fremdeles. Jeg leser sjelden blogginnleggene mine på nytt. Er de ute, så er de ute. Men nå skal jeg forsøke å overvinne denne frykten, for jeg syntes det var veldig stas å være "trendekspert" i nyeste Bolig Pluss, og få komme med mine julegavetips og ønsker. Saken kan dere lese i bladet som er ute nå. I går ble jeg også nevnt som èn av femten Instagrammere som Rom 123 mener det er verdt å følge. Så utrolig stas! Og i følge med utrolig mange flinke og dyktige mennesker. Dere finner meg på @marsipanogsmilefjes. For å toppe hele skrytelista ble jeg intervjuet av Ladys inspirasjonsblogg forrige uke, og resultatet leser dere HER.

IMG_2985

Så om ikke jeg tør å lese alt dette, så kanskje dere vil?

Ha en god og lun høstkveld, kjære dere som er innom. Her trommer regnet på ruta, og i morgen er det ekstrem nedbørsvarsel. På tide å finne frem pleddet og tenne lysene.

//MARTHE//

Marthe Holien Bø6 Comments