i love my type

"Du kan ikke alltid være glad. Men du kan alltid være positiv"

Sånn, akkurat der, hadde Kathrine Højriis og I LOVE MY TYPE meg. Dette er nemlig damen som har klart det kunststykket å kombinere sine lidenskaper, nemlig typografi, interiør og personlig utvikling i sitt eget foretak. Det hele startet da Kathrine forstod at hun inspirerte andre ved å ikke være perfekt, og ved å være åpen om hvordan hun hadde det. Da hun begynte å snakke med folk om problemene hun møtte, følte hun seg også bedre. I LOVE MY TYPE er et direkte resultat av hennes vei for å overkomme personlige utfordringer. For Kathrine ble tekstene på posterne hun laget små, ærlige påminnelser om hva hun trodde på og hvor fokuset hennes skulle være. Posterne hjalp henne til å nå målene hun satte seg, ta de riktige valgene og være tro mot seg selv. Som grafisk designer var det også viktig for henne å omgi seg med vakre og kule ting, og dette har hun kombinert på beste vis i posterne sine. Dette liker jeg!

IMG_2873

IMG_2869

IMG_2820-2

IMG_2811-2

I LOVE MY TYPE er et typografisk univers der Kathrine har et ønske om å inspirere andre til å dra nytte av alt livet har å by på. Jeg ble inspirert, og måtte ha disse posterne hjemme hos meg selv. Det er mye å velge i, og posterne jeg har valgt og budskapet i dem betyr mye for meg.

Jeg har i samarbeid med Kathrine fått lov til å gi en av leserne mine en valgfri poster! Gå inn på  I LOVE MY TYPE, og kopier linken til plakaten du vil ha i kommentarfeltet mitt. Lykke til, og kos deg med jakten på plakaten du vil ha, det er så mye fint der inne. Vinneren trekkes neste fredag.

//MARTHE//