ISBAR i låven

sponset innlegg

"Skal vi lage is-fest på låven!?

Trillrunde, forvirrede barneøyne. Isfest? Nå? På Låven? Jaaaa!

Hva trenger man da, spør jeg? Is, selvfølgelig. God is. Kjeks, forskjellig strøssel, også må vi ha morsomme navn på strøsselet. Det mangler ikke på svar og forslag. Også må vi ha is-girlander og fine skåler å ha isen i. Også må vi få smaksprøve underveis. Flere gode forslag.

IMG_2860

Is-girlander og kremmerhus til å holde rundt is-kjeksen ble laget av fint papir. Vi smeltet sjokolade som vi dyppet kjeksen i, før vi rullet den i deilig kokos. Vi hadde lyst på pistasjnøtter, blåbær, karamellsaus og grønne non-stop til pynt. Vi ga strøsselet navn som "blå drømmer", "marsboere" og "grønn krisp", og skrev strøsselnavn på tre-skjeer.

IMG_2853

Nam, spis is!

IMG_2854

Barna elsket Lollipop og Sirkus, som henholdsvis har en deilig smak av appelsin og bringebær og fløteis med sjokolinser. Vi voksne likte best Sjokopistasj, som har en uslåelig smakskombinasjon av pistasj og sjokolade. Noe for enhver smak, og det er viktig når det er is-fest på låven.

IMG_2863

Diplom-is relanserer nå "Yndlingsis", og det nye konseptet heter "Favoritter fra isbaren" (på bildet over ser dere den nye emballasjen på Lollipop og Sirkus, mens Sjokopistasj har den gamle. Rett og slett fordi butikkene i Stryn ikke har fått den nye Sjokopistasj ennå. Så ny og fresh er den, altså!)

Diplom-is har hentet inspirasjon fra egen isbar, men også fra isbarer verden over. De ønsker at konseptet skal inspirere folk til å lage sin egen isbar hjemme. Vi ble i allefall inspirert, og syntes det var supergøy å lage isbar på låven.

 Diplom-is har faktisk en egen isbar-blogg, besøk ISBAR her og få masse inspirasjon og tips til å lage din egen isbar.

Ha en fantastISk dag, gode folk!

//MARTHE//

 

Marthe Holien Bø2 Comments