RO

Jeg titter innom igjen, etter noen dager borte fra blogg og skjerm. Jeg rydder i tiden min om dagen. Hva bruker jeg tid på? Hva vil jeg bruke tid på? Hva er viktig for meg? Jeg har bestemt meg for å prioritere beinhardt. Jeg lever her og nå, her og nå er viktigst. Familien er viktigst, tida med dem, joggeturen nede ved elva i morgentåka. Ah, det gir så mye energi, så uendelig mye mer enn allverdens oppdateringer på blogg og instagram og hverdager som raser avgårde og er over før du får sukk for deg. Jeg vil ikke sitte i januar og ikke huske hvordan denne fantastiske høsten var. Derfor er jeg ute så mye som mulig. Jeg prioriterer det. Kjenner følelsen av å gå tur i 15 varmegrader den nest siste dagen i oktober. Ser blodbøken utenfor huset vårt skifte karakter. Fra dyp rød til sorbetoransje. Lærer å lage lefse av svigermor en lørdags formiddag. Merker de fineste med "juleaften", og kjenner at slike ting gir meg noe.

IMG_2715

Kanskje det er snart tre uker i nesten-stillhet som gjør at jeg får ekstra god tid til å tenke. Jeg tror jeg trengte dette. Knutene på stemmebåndet har muligens kommet av stress, og det er på tide å lytte. For hvem ber meg stresse? Meg selv, og ingen andre. Derfor rydder jeg og prioriterer. Strengt. IMG_2720

Bloggen er viktig, men ikke viktigst. Dere som leser er utrolig viktige, men jeg tror også dere tåler mindre oppdateringer. Så lover jeg dere ekte vare når det først kommer noe. Her kommer det ikke til å være noen deadlinefornemmelser fremover. Jeg skal dyrke roen, og prøve å gi noe av den til dere. Velkommen, kanskje vi kan ha dette som et lite fristed sammen?

Fredagstanker fra meg til dere. Alt godt for helgen!

//MARTHE//