Opp på veggen

Det har skjedd på mye på veggfronten her i det siste. Både nye, sprelske, mørke, deilige farger og store, fine print har fått pryde veggene. Og jeg innrømmer at jeg liker det. Noe å hvile øynene på, og noe som rammer inn selve rommet. Jeg har tidligere vist dette printet av Dan Isac Wallin, og nå har nok et print fått komme opp på veggen. Dette er fotografen alle snakker om for tiden, og bildene hans er så sanselige og vakre at det nesten gjør vondt. Torsö II har nå kommet i hus, og bildet snakker så fint med den nye blåfargen på veggen, og de øvrige elementene jeg har på kontoret, som pærevasen fra Ment og den nye, gamle stolen jeg kjøpte i Bergen. Deilige blå og grønne toner.

IMG_2829

IMG_2830

IMG_2835

Dan Isac Wallin har vært fotograf i 15 år, og har en forkjærlighet for polaroidkamera. Prosessen med å få det sarte, myke, drømmeaktige uttrykket han søker er både langsom og til tider smertefull. Seriene hans er som regel hentet fra den svenske landsbygda, og fargene og uttrykket skifter i takt med sesongene. Dette er noe av det jeg liker aller best med fotokunsten hans. Det poetiske og nesten nostalgiske uttrykket i bildene hans gjør de særegne.

Du finner de fantastiske bildene HER.

Her har det kommet snø på toppene i natt, og kontrasten mellom melisdrysset og den oransjekledde skogen nedenfor er magisk fin. Ønsker dere den beste høst-søndagen!

//MARTHE//

 

 

Marthe Holien Bø2 Comments