DECO BLUE

Innimellom (ofte?) kommer trangen til å gjøre noe helt nytt. Få noe nytt å hvile øynene på. Jeg har aldri vært blå, heller grønn. Men når Jotun LADY denne gangen har lansert de deiligste, mest sanselige blåfargene, ble til og med jeg blå. Kompliment til Jotun Lady der altså, for å ha klart å omvende en sterkt tvilende. Jeg fikk derfor lyst til å teste den vakreste fargen på fargekartet, Deco Blue, i mitt eget hjem. Den viste seg å være fantastisk mot treverk, derfor ble rett og slett hele kontorkroken forandret. Inn med gamle bord og stoler! Nå råder det lun, høstlig, rolig stemning her. Masse gjenbruk, sånn jeg liker det best. Kombinert med moderne teknologi, da blir det gull for meg.

Nedenfor ser dere resultatet.

IMG_2781

IMG_2785

IMG_2792

IMG_2795

Farger påvirkes av lys, og med denne fargen vises det tydelig. Den er fascinerende i alle sine nyanser, og forandres gjennom dagen og med lyset.

Hva tror dere? Er dere klare for blått?

Takk for god respons på forrige innlegg, det er tydelig at før-bilder fascinerer. Det vil derfor bli mer av denne sorten fremover. Følg med!

Ha en finfin høstdag i oktober!

//MARTHE//

Veggen er malt med Jotun LADY Supreme finish, som er velegnet for panelvegger. 

Marthe Holien Bø8 Comments