interiørforedrag og kjøkken før/etter

Tusen takk for omtanke i forbindelse med forrige innlegg. Det er visst mange som sliter med stemmen, viser det seg. Neste uke skal jeg på en aldri så liten foredragsturnè hvor jeg skal få snakke om det jeg brenner for, nemlig interiør og gjenbruk. Man kan si at tidspunktet ikke er helt beleilig, men det er vanskelig å sykemelde seg fra frilansoppdragene mine. The show must go on! I foredraget tar jeg i all hovedsak utgangspunkt i vårt eget hjem og jobben vi har gjort her. Tanker, interiørfilosofi og budsjettips står på agendaen, og jeg har hatt det veldig gøy med å lage presentasjonen. Mange gamle bilder dukker opp, og jeg har lyst til å vise dere hvordan kjøkkenet vårt så ut før oppussingen tok til.

Bilde4

Tenk, her skjulte det seg tømmervegger!

IMG_2608

Det er når jeg kommer over før-bilder fra huset at jeg innser hvor stor jobben var. Takk til svigerfar som la inn en enorm innsats! Så mange valg skal taes når et helt hus skal pusses opp. Noen valg ville vært annerledes i dag, men etter tre år i huset trives vi faktisk bare bedre og bedre.

IMG_1799

IMG_1796

Bor du i Sogn og Fjordane og vil høre mitt interiørforedrag der jeg gir tips til hvordan du skaper et hjem på budsjett? Her er tidsplanen:

Florø: Flora Vidaregåande skule – Auditorium Tid: Tirsdag 20. oktober kl 18.00 – 20.30

Eid: 21. oktober, kommer tilbake til tid og sted

Førde: Sparebanken Sogn og Fjordane sine lokaler i Førde (4. etg.) Tid: Torsdag 22. oktober kl 18.00 – ca 20.30

Håper å se mange der!

Nå reiser jeg til Bergen og Interiør- og boligmessen. Jeg har med eget talerør i form av en snakkesalig venninne. Kanskje vi sees?

//MARTHE//

Marthe Holien Bø3 Comments