dan isaac wallin og visse vasse

Innlegget inneholder produktomtale

Du vet følelsen når noe stemmer med en gang du ser det. Sånn var det første gangen jeg så de fantastiske fotografiene til Dan Isaac William. Det enkle, nordiske, litt mystiske uttrykket som preger bildene hans gjør at jeg kan se på dem i evigheter. Danske VISSE VASSE har nå et samarbeid med den svenske fotografen som har polaroidkameraet som sitt verktøy. Ikke èn av polaroidfilmene oppfører seg likt, noe som gjør at hvert enkelt bilde får sin egen personlighet. Wallins ønske er å fange en melankolsk og meditativ verden langt ute i naturen. En verden jeg gjerne slår følge inn i.

IMG_2626Nå henger vakre Haväng på kjøkkenveggen, der tømmervegger får møte et svensk stykke tre.

Og det gjør meg rett og slett litt ekstra glad!

//MARTHE//