DESIGN LETTERS KIDS

Noe av det aller morsomste jeg gjør er å style. Finne elementer som passer sammen, der det ene er en kontrast til det andre, sette sammen forskjellige strukturer, teksturer og spille på sanselighet. Ull, betong, og så en dose melamin på toppen av det hele. Da koser jeg meg. Og når man kan spise det man danderer på tallerkenen etterpå, må det jo kalles en luksusjobb.designletterscollageDesign Letters introduserte i 2011 en serie med typografi som ble håndtegnet av Arne Jacobsen i 1937. Nå er de ute med en Design Letters Kids-kolleksjon, og jeg har blitt utfordret til å style de funksjonelle og praktiske melaminproduktene. Resultatet kan dere se på min Instagramprofil @marsipanogsmilefjes i løpet av de neste tre månedene. Jeg vil forsøke å skape forskjellige uttrykk, og vise hvordan Designletters Kids passer inn i flere miljøer og stiler. Ovenfor ser dere tre av bildene. Her har høsten tatt over produktene, og plommer, epler og bær gjør det hele frodig og organisk.

Nå er det oktober, dere! Fineste høstmåneden. I morgen skal jeg kjøre over Strynefjellet, og jeg gleder meg til det fantastiske fargekartet som venter meg der oppe.

Ha en strålende dag!

//MARTHE//

 

Marthe Holien BøComment