Ny bildevegg med plakater fra Desenio

Innlegget inneholder produktomtale

Jeg har lenge hatt lyst på en bildevegg i stua. Jeg har savnet noe i dette rommet hvor takhøyden er på nesten tre meter og møblene forholdsvis små. Rommet krevde noe som skapte dybde og spenning i rommet, og det har virkelig den nye bildeveggen bidratt med.

Men det er ikke bare, bare å lage en bildevegg. Jeg har lett med lupe rundt på nettet uten å finne bildene jeg ønsket. Men da jeg fikk forespørsel fra Desenio om å lage en bildevegg med plakater fra de, sa jeg ja etter bare en liten kikk på nettsiden deres. Så utrolig mange fine plakater! Endelig fant jeg de stille, vakre og sarte naturmotivene jeg har ønsket meg.  Prisene er det heller ingenting å si på, og når man i tillegg får kjøpt rammer i flere størrelser som er tilpasset plakatene fungerer Desenio som det beste startstedet om du ønsker en bildevegg, eller bare en ny plakat i samlingen din.

IMG_2514 Synes du det er vanskelig å lage en bildevegg hjemme hos deg? Da har Desenio en egen inspirasjonsside med mange gode tips og flotte bilder.

HUSKE DETTE NÅR DU LAGER EN BILDEVEGG

1. Når du skal lage en bildevegg blir det lettere om du har en ferdig plan før du slår den første spikeren inn i veggen. Legg bildene utover på gulvet og prøv forskjellige kombinasjoner til du finner mønsteret du liker. Det går også fint å bruke washi-teip for å se sluttresultatet før du begynner å spikre.

2. Vil du henge opp bildene dine horisontalt ved siden av hverandre? Da kan det gjøres enklere med et vater og teip for å holde en rett linje.

3. . Om bildene skal henges opp over et møbel, får du en bedre balanse ved å ta utgangspunkt i fra bredden på møblene, og deretter sentrere bildene ut fra dette.

4. Et annet tips når du skal henge opp bilder, er å tilpasse mellomrommet etter størrelsen på rommet. Jo større rom, desto mer luft kan du utnytte. Har du et mindre rom, blir det luftigere med et mindre mellomrom mellom bildene. 5. Få en mer levende følelse i rommet ved å variere ulike størrelser på dine posters og bilder. Behold gjerne en rød tråd som passer til både stilen og fargesammensetningen ellers i rommet. Begrens deg til to-tre farger for at det ikke skal bli for rotete.

6. Har du ulike motiv som du virkelig liker, men som ikke passer til hverandre rent stilmessig? Da kan du få et bedre samspill i kombinasjonen ved å holde på den samme stilen og fargen på rammene dine.

7. Ønsker du å lene bildene mot veggen, foreslår vi at du også kombinerer bildene med personlige ting som levende lys, en vase eller hvorfor ikke noen liggende bøker?

IMG_2541

IMG_2526

Jeg synes bildeveggen blir finest om det tilføres noen personlige elementer. Miks gjerne plakatene med mer private bilder av barn, venner eller ting som betyr mye for deg. Jeg har valgt å henge opp et veggteppe jeg vevde da jeg var på tur til Romania i vår. Dette teppet betyr mye for meg og rommer så mange minner. En liten collage av hester får også plass på bildeveggen, og minner meg om en stor drøm som en gang skal bli en realitet. Desenio har plakater i mange varianter, som grafiske plakater og plakater med tekst, som Simplicity-plakaten.

IMG_2518

Nå er jeg litt småforelsket i den "nye" stua vår, og har faktisk tilbragt mer tid her de siste dagene enn jeg jeg har gjort på lenge.

Håper dere har deilige høstdager!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø5 Comments