Herlige puter på barnerommet

innlegget inneholder produktomtale

Herlige puter fra nettbutikken Passion for design har flyttet inn på barnerommet. Det kan aldri bli for mange myke, deilige puter for eldstejenta vår, som vi gjerne må grave frem fra en stor putehaug hver natt. Mulig hun er en arvelig belastet pute-elsker. men hva gjør vel det når den skjønneste sky-puten og en nydelig kanin-pute flytter inn og blir med på den store putefesten?

Frem til fredag 25. september får du 20 prosent rabatt på alle puter, samt på oppbevaringskassen med rev som jeg viste i dette innlegget. Sjekk ut alle de fantastisk søte barneputene her, mange står allerede høyt på ønskelista.

IMG_2449Her får dere en liten sniktitt inn på Matheas rom, hvor skyputen fra svenske Miniroom ønsker dere velkommen. Her er det loppis og gjenbruk i fokus, noe jeg synes er fint på barnerom hvor det skal lekes og herjes. Vips er barnet blitt stort og nye behov for møbler og seng melder seg. Da kan man heller bruke litt ekstra på deilig sengetøy, puter og pynt. Senga huket jeg tak i i Oslo, i det den var på vei opp i en container. Et gammelt bord (brukt som pult) vi har lånt fra låven, en sort tavle i mdf og en eplekasse med plass til bøker utgjør hovedmøblene. En gammel Luxo-lampe sørger for leke- og lekselys.

IMG_2475

Litt ekstra stæsj som girlandere og pom-pom`er i sorbetfarger hører med.

IMG_2486

Både mammaen og døtrene har en "greie" for kaniner, og denne søte kaninputa setter prikken over i`en i samlingen.

IMG_2492

Deilig mykt sengetøy fra Bloomingville Junior kan også kjøpes hos Passionfordesignog er allerede en favoritt her i huset. 

IMG_2498

Søvning og god stemning med sovende skyer, glade kaniner og trøtte ekorn på barnerommet. Jeg tror det blir en tidlig søndagskveld i kveld!

Ønsker dere ei god uke, jeg har mye fint å vise dere fremover, så jeg håper en stram og travel timeplan tillater noen sårt tiltrengte bloggtimer.

Ta vare!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment