HØSTØYEBLIKK

I dag våknet jeg av at huset vårt var varsomt pakket inn i bomull. Sånn er det å leve på en sky, tenkte jeg. Mykt landskap rundt deg, konturene av det som er under og over deg. Duggdråper på rekkverk, gress og trær. Så vakkert, samtidig vemodig. En sommer er forbi, det uungåelige er i gang. Naturen trekker i sine fineste farger, før den kler av seg og står bar og naken tilbake. Men det er fint. Jeg liker det høsten gjør med tanker og følelser. Jeg blir varmere, på en måte, selv om temperaturen faller. Mer melankolsk, musikken blir dempet, jeg luner det til inne.

IMG_2353

Det har kommet skinn i stolene. Lys på bordet. Vi venter fremdeles litt med å fyre i peisen, men du skal ikke se bort i fra at vi gjør det en dag snart. Bare for å kunne sitte å se i flammene.

IMG_2362

Det skal nok bli en bra høst.

Og vil dere se tåkeutsikten min fra huset i dag morges, så kan dere kikke innom meg på Instagram, @marsipanogsmilefjes.

Ha en fin første høstdag, kjære lesere! Jeg gleder meg til å dele flere høstøyeblikk med dere.

//MARTHE//

Marthe Holien Bø3 Comments