Supert tilbud på Bolig Pluss-abonnement

I dag regner det i Stryn, og da jeg hadde kommet meg hjem fra jobben, fortært middagen og landet i sofaen med en varm kopp kaffe, var det en deilig følelse å gripe fatt i nyeste Bolig Pluss og lene seg tilbake. Høstfølelse, kosetid, avslapping. I går lovte jeg dere et flott tilbud på Bolig Pluss-abonnement. Ved å sende MARTHEBO til 2012 (tjenesten koster 1,-), eller følge linken HERfår dere tre utgaver av Bolig Pluss, samt et deilig baderomssett fra svenske Elce bestående av duftlys (lukter godt), to håndklær og en toalettmappe. Alt til den nette sum av 119,- + 59,- i porto. 

IMG_2334Bolig Pluss har vært fast inventar i bladylla mi helt siden det kom på markedet. Mye på grunn av alle DIY-tipsene, og i den siste utgaven har de virkelig slått på stortromma og gir oss over 70 DIY-tips. Jeg gleder meg til å teste ut flere av dem.

IMG_2339Et nydelig portrett av en dansk hytte fikk meg til å lengte etter enklere kår og gjenbruksbutikker (føler trangen til å fylle gjenbrukslageret om dagen), NIB-jentene har stylet baderom og de mange shoppingtipsene gir deg en pekepinn på de siste trendene. Litt av alt, og mye kos mellom permene, akkurat slik et godt magasin skal være.

IMG_2340

Og i kveld blir det egentid og spa-følelse på badet. Duftlys, myke håndklær og en fresh toalettmappe til gode kremer skal bidra til det.

Send MARTHEBO til 2012 om du ønsker det samme!

Nyt torsdagen, de pleier å være fine!

//MARTHE//