DIY i Bolig Pluss

Et nytt nummer av favorittbladet (og bladet jeg er så heldig å få representere) er i salg nå. Sjekk ut nyeste Bolig Pluss! En av de beste utgavene så langt, spør du meg. Og jeg er så heldig å få en helside i bladet denne gangen. Du får et enkelt og effektfullt DIY-tips, nemlig en malt mdf-plate i fargen dempet sort fra Jotun Lady. En nydelig farge, som har de samme egenskapene som tavlemaling om du velger supermatt.

IMG_1670

Den malte platen har stor virkning på rommet den plasseres i, bare prøv det samme selv. Kontraster er fantastiske virkemidler for å skape spenning i et rom.

IMG_1673

Den høstlige følelsen begynner å komme over meg, og jeg har brukt platen til å samle et siste pust fra sommeren. Et lite moodboard med gode minner og fremtidige forventinger.

Og i morgen får dere et supert tilbud på Bolig Pluss-abonnement fra meg. 

I kveld er det planting av stauder for alle pengene. Høsten er en fin tid å plante stauder, da rekker de å rote seg skikkelig før vinteren, og de kommer glade opp igjen til våren. Temaet for vår gamle gårdshage blir hvitt, svakt rosa og grønt i forskjellige nyanser. Stikkord; syrinhortensia, historiske roser, stormarikåpe, peoner og valmuer. Jeg synes det er fint å lage hagen i tråd med husets stil, og det finnes jo så mange vakre, gamle stauder.

Ønsker dere en fin onsdagskveld!

//MARTHE//