en leken lørdag

Vi har et lekehus. Det er ikke sjelden det kryper en enorm puteorm i åttetållet som utgjør dørene mellom stue, gang, midstue og kjøkken. Den slanger seg rundt, og skremmer meg. Ikke fordi det er en slange, men fordi den synliggjør hvor mange puter dette hjemmet bærer på.

IMG_2302

Jentene våre har et lekerom, men det er selvfølgelig gøyest å leke der vi voksne er. Og leker rundt omkring viser at vi har kreative, fantasifulle barn. Jeg elsker det! Men jeg liker også at lekene kommer opp fra gulvet og ned fra sofaene når kvelden kommer og Ole Lukkøye har banket på soveromsdøra hos de minste. Da kan lekene gjerne gjemmes til neste dag. Og da trengs det oppbevaring. Gjerne oppbevaring som er dekorativ og fin, så slipper man å gjemme den også.

IMG_2305

Den søte oppbevaringskassen er fra Passion for design, som jeg har skrevet om tidligere. Den måtte få flytte inn hos oss, og både jeg og døtrene mine liker den søte reven som sniker seg rundt på utsiden av kassen.

IMG_2307

Og innsiden er like fin som utsiden.

IMG_2297

Nå er det memospill på kjøkkengulvet, dukker over hele midtstua, bamser i stua og puslespill i gangen. Så la leken leve, bidra til lekelyst ved å ha lekene tilgjengelig, og gjør ryddejobben litt lettere for deg selv med god oppbevaring.

Ha en leken og fin lørdag!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment