snikktitt utestue

Vi har fått et nytt rom. Det er ennå ikke er ferdig, men dere får allikevel en sniktitt inn i utestua vår. Her hersker det en bohemsk, sommerlig, avslappa stemning. Her skal du sitte lenge, plukke med deg et glass fra den lille kjøkkenkroken. Fylle det med bringebær fra hagen, sukkerterter fra krukka utenfor døra eller kanskje noe kaldt å drikke?

IMG_2277

Her er det lite nytt. Et gammelt bord har fått et strøk med dempet sort, vi har lånt et trebord fra låven, stolene har kommet opp fra kjellere og ned fra loft. Og det finnes en pallesofa her, hvis du skulle bli trøtt.

IMG_2281

Vi har allerede sittet her flere kvelder. Kvelder har blitt til netter. Og når vi kommer ut på betongplattingen ser vi at stjernene er tilbake på nattehimmelen.

IMG_2284

Vi gleder oss til å bruke den isolerte stua til alle døgnets tider og årets skiftende sesonger. Julegrøt her inne, med en duftende gran og lyslenker i vinduene? Ja, gjerne!

IMG_2287

En liten hagedrøm holder på å oppfylles.

IMG_2289

Velkommen inn skal du være!

//MARTHE//