PASSION FOR DESIGN

Innlegget inneholder produktomtale

Jeg heier på tøffe mennesker som tør å satse, tør å gripe en mulighet og som tør å følge drømmene sine. Akkurat nå heier jeg på herlige Kari, som tar med seg den lille familien sin og følger drømmen om å flytte på landet. Og det er ikke hvilken som helst bygd hun flytter til. Hun flytter hit, til vakre Stryn. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen Kari!

IMG_2234

IMG_2237En drøm som allerede er realisert, er den nye nettbutikken til Kari; Passion for design. Butikken holder i disse dager på å fylles opp av vakre vaser, nydelige tepper, kule lamper og barneinteriør. Det ligger allerede mye fint ute i nettbutikken, og jeg har sikret meg disse praktiske og vakre oppbevaringsboksene. Jeg kan aldri få nok oppbevaring, og i disse boksene legger jeg hobbyting, klistremerkene til barna, kvitteringer og andre viktige papir. Smart på skrivepulten, på barnerommet eller på kjøkkenet.

IMG_2249

Og fargene er så vakre. Den deilige juvelblå fargen er så vakker sammen med nude. Og messingknappen gjør det hele komplett!

IMG_2251

Håper dere vil ta godt i mot Kari. Hun og jeg har allerede sittet i utestua og blitt kjent, lagt fremtidsplaner og skravlet. Og det blir ikke siste gang jeg handler hos denne jenta!

IMG_2258

Passion for design feirer sommer, høytrykk og stryneflytting med å gi fri frakt t.o.m mandag 17.08.

Nå skal jeg løpe til posten og hente noe jeg har bestilt derfra til barnerommet!

Nyt sol og sommer!

//MARTHE//