Bryllupsplanlegging

Jeg har gledet og gruet meg til denne søndagen. Gledet meg fordi et halvår med planlegging, organisering, ringing, spørsmål, mailer frem og tilbake og liste-skriving er over. Gruet meg fordi tanken på at brudeparet kanskje ikke ville sitte igjen med en god følelse var uutholdelig. Men bryllupet jeg har fått lov til å være med å organisere ble en drømmedag uten sidestykke! Den vakreste bruden, de nydeligste omgivelseneglade gjester, harpespill, utevielse, brudefølge som ble fraktet med båt til selskapet. Og midt i det hele, en bryllupsplanlegger som ikke klarte å trekke pusten før hun la hodet på puta i natt. Med verdens deiligste følelse i kroppen. Det gikk bra. 

IMG_2204

Å stå ute, med en blank fjord, utsikt til breer og fossefall og snitte blomster en fredagskveld kan anbefales.

IMG_2206

Og sesongens peoner var spesialinvitert og rakk heldgivis å komme.

IMG_2212

Se den fantastiske brudestolen. Håndlaget av faren til eieren av stedet. Med eucalyptusranke ble den ekstra staselig.

IMG_2222

IMG_2225

Det var spennende å stå i kulissene (sånn som her, utenfor vinduet) og se samspillet mellom kokker og servitører. Og se den flotte kaken!

Nå er jeg sliten og glad, og tar meg en uke ferie.

Kontakt meg om du trenger hjelp til bryllupsplanlegging i Stryn og omegn. Det frister til gjentagelse!

//MARTHE//