Alt kan fornyes

Enden av kjøkkenbenken er en yndet arbeidsplass. Her kan jeg ta med meg notater, oppbevaringsesker og kaffekopper - og fremdeles ha god kontakt med de andre i huset. Nå er hodet fullt av praktiske tanker om bryllupet jeg er bryllupsplanlegger for. Den store dagen er i morgen, og nå tjener den lille avlastningstrallen som oppbevaring for ting jeg må huske å ta med meg til selskapslokalet. Mengder med Norgesglass er samlet, og i kveld skal jeg ta med meg bøtter med friske peoner, eucalyptusblader og grenroser, og lage fine buketter til bordene. Gjett om jeg gleder meg!

IMG_2174

Før var trallen blå, men i takt med at fargebruken min har blitt mer avdempet fikk den seg en omgang spraylakk. Så raskt, enkelt og effektfullt! Jeg elsker løsninger som gir kjappe resultater. Så og si alt kan fornyes med maling og spraylakk, det er kjøkkkenet vårt et eksempel på. Benkeplaten er malt og flere gjenstander har blitt sprayet "nye".

IMG_2177

Kameraet er med for å dokumentere det spennende som skjer i helga.

IMG_2192

Nå gjelder det å sette brillene på nesa og fokusere frem mot morgendagen.

Likte du forresten de fine oppbevaringsboksene du ser på bildene? De er fra den nye nettbutikken Passion for design som nettopp har åpnet. Den skal du få høre mer om til uken.

Med dette innlegget bidrar jeg i NIBs augustutfordring med tema "alt kan fornyes".

Kikk innom her for å se flere fine bidrag.

GOD HELG KJÆRE LESERE!

//MARTHE//