Sommerstue i blått og grønt

Igjen er det forandringer i stua. Grunnen til det er en enorm dagseng som har flyttet inn på kjøkkenet. Vi fant ut at vi trengte mer oppbevaringsplass, og da vi ikke har overskap på kjøkkenet, bygget vi like godt en stor dagseng bestående av kjøkkenskap fra IKEA. Mer om det en annen gang. Poenget med dette innlegget var at det gamle bordet jeg har arvet fra mormor har fått et nytt rom å bo i. Det ble flyttet fra kjøkkenet til stua, da dagsenga breiet seg litt for mye for dette bordets smak.

IMG_1981

Vakre greiner med blomster som nesten kan minne om hvitveis kom flyvende inn døra i går. Holdt av hendene til fireåringen og en splitter ny seksåring. Mammaen tok selvfølgelig hjerteligst imot, dette er de vakreste gavene jeg kan få. Og når de i tillegg hadde plukket et spann med solbær til mammaen er vel selve lykken temmelig nær.

IMG_1991

Greiner, blomster, ull, treverk, marmor. Naturlige, tiltalende elementer.

IMG_1983

Og grønn- og blåtoner. For å ønsker naturen og fjorden og blåne etter blåne inn i stua.

IMG_1990

 Håper dere nyter fine sommerdager. At dere puster med magen og spiser is, leser en bok eller gjør noe nytt. Jeg gjør mye nytt om dagen. Blant annet er jeg bryllupsplanlegger for et vakkert brudepar som gifter seg neste helg. Hodet er fullt av vakre blomsterbuketter, vimpler, lys, ballonger og "hvordan blir været neste helg". Gøy med nye utfordringer!

Takk for at dere kikker innom, det gjør meg glad!

//MARTHE//