Inspirert av Bolig Pluss

Hurra, nytt Bolig Pluss i postkassa! Hva gjør vel regn og mangel på sol da? Det jeg liker aller best med bladet er alle de overkommelige og inspirerende DIY-tipsene. I denne utgaven ble jeg inspirert til å lage en utelykt. Ja, det skulle være en utelykt. Og den skulle henge i plommetreet utenfor utestua vår som er under oppføring. Men på grunn av det nevnte regnet henger lykta inne. Og er blomstervase. Ja,ja, et godt DIY-tips var det, åkke som.

IMG_1955

IMG_1957

IMG_1951

En gammel lampekuppel og litt ståltråd var alt som skulle til. Vips, en super hengevase, som forhåpentligvis snart skal bli lykt og lyse opp mørkere sommerkvelder.

Du får 7 andre oppskrifter på utelykter du lager selv i siste Bolig Pluss som er i butikkene nå.

Nå skal jeg ut å løpe i regnet!

//MARTHE//