Sommerferieslutt

Håper dere har en fin sommer, alle sammen! Herlige dager med tankefri og fullt fokus på avslapping, barn og lek er snart over. Danmarksferie, masse besøk her på gården og småprosjekter har vært innholdet. Tre uker ferie går fort, men jeg gleder meg til å krype tilbake til bøkenes verden på biblioteket, oppdatere meg på nyheter og hjelpe folk med å finne ferielektyren. Også gleder jeg meg til å blogge mer regelmessig igjen. Bloggen er en så stor del av hverdagen at jeg kjenner savnet etter den når det går for lenge mellom innleggene.

IMG_1834

I gangen mellom soverommene i andreetasje har vi en liten krok som vi har utnyttet som en liten skriveplass/kontorplass. Det begynner å bli en del av dem i huset. Men med arbeidslystne og skrivelystne folk i huset, er det bare et pluss. Et gammelt bord fått på dugnad i Oslo, en skolestol fra loppis og peoner fra svigermors hage er det en innbydende plass å skrive, lese eller tegne.

IMG_1839

... eller drikke en kopp kaffe. Pengeblomsten har mistet noen blader, og disse tjener som enkel dekorasjon på veggen. Viktig å utnytte plantene til det siste. Agurkplanten liker ikke værforholdene denne sommeren, og vil ikke gi oss agurker. Men bladverket er så fint, at den er tilgitt.

IMG_1843

Peonene har nettopp kommet i svigermors bed, og jeg har fått lov til å forsyne meg fritt. Vakreste blomstene, nesten som naturens egen pom-pom.

God sommer videre!

//MARTHE//