Nytt kjøkken og supert DIY-tips

Teksten inneholder produktomtale

Ja, nå føles faktisk kjøkkenet splitter nytt, og det er så gøy! Jeg fikk spørsmål fra Nordsjø om jeg ville teste malingen deres, og det ville jeg selvfølgelig. Men det er kjedelig å male uten at det synes, så jeg bestemte meg for å dra på litt og male kjøkkenveggen mørk grå. Og jeg ble så fornøyd! Den nydelige, matte gråfargen heter Stonewall. Både resten av familien og jeg gikk og kikket på kjøkkenveggene i hele går. Maling er så gøy, og forandringen et par omganger med kosten gir er så rask og effektfull.

IMG_1796

Vi har hatt en kjedelig, livløs laminatplate på kjøkkenet, som jeg aldri har hatt særlig sansen for (se kjøkkenet før her ). Jeg kom over et fantastisk DIY-tips i KK-Living om at man kan male laminatbenkeplater med gulvmaling. Dette måtte testes! Fargen fikk jeg også fra Nordsjø, og denne heter Grey Fashion. Benkeplaten tåler mye, kan bakes på og du har muligheten til å skifte uttrykk på en enkel og billig måte. Jeg brukte glansgrad 40 på benkeplaten for å gjøre den enkel å rengjøre. Veggen er malt med supermatt maling. 

IMG_1799

IMG_1805

IMG_1809

IMG_1813

Her er ferien i gang, og det er så herlig å kunne pusle rundt i huset med diverse prosjekt. Ute maler vi veranda, gjør ferdig garasjen og sist, men ikke minst: vi ferdigstiller utestua vår. Jeg gleder meg utrolig mye til å vise dere det lille huset i hagen. I går ble det støpt betongplatting, og nå kan vi kanskje feire mannens bursdag i utestua i morgen (dog uten kledning innvending, men det gjør ingenting)

Ønsker dere fine sommerdager!

//MARTHE//