nye tendenser

Noen ganger er det så herlig befriende å ta en utstikker og gå en vei du ikke har gjort før. Jeg stod på Kremmerhuset i går og fikk plutselig lyst på blå og grønne puter i stua. Ikke mintgrønn og mintblå som før, men dype, deilige, tunge farger som kongeblå, smaragdgrønn og en bitteliten dæsj sennep, bare for å friske det opp litt.

IMG_1625

Og til min store overraskelse så likte jeg det! Det var deilig å "jorde" stua litt, tidligere hadde jeg liksom ingen steder å feste øynene.

IMG_1626

IMG_1633

De herlige Bungalow-putene mine fikk komme ut av skapet igjen.

IMG_1646

Og litt messing måtte til for å gjøre det litt dekadent.

IMG_1648

Da kan jeg ønske helga velkommen! Sommeravslutninger, bursdag og forhåpentligvis (!) sol står på helgemenyen, la oss gjøre junihelga fin!

GOD HELG!

//MARTHE//