nib utfordring: Hjemmekontor

En god arbeidsplass er alfa og omega når man jobber mye hjemmefra. Mitt hjemmekontor spenner fra kjøkkenbordet, via sofakroken, en tur innom kjøkkenbenken og til slutt ender jeg som regel opp her - i midtstua. Jeg har med tiden blitt svært bevisst på hvor mye av tiden min jeg bruker på å se ned i en skjerm, og for en tid tilbake laget jeg i stand dette hjemmekontoret for å ha et sted jeg kunne gjøre unna skjermtiden min, og prøve å redusere den andre steder i huset.

IMG_0664  IMG_0654 IMG_0648 IMG_0662

Her har jeg store vinduer som tilbyr energigivende dagslys, utsikt til fjellene (og sommerregnet), god musikk og plass nok til papirer, notatbøker og den obligatoriske kaffekoppen.

Dette er mitt bidrag i NIBs juniutfordring. Vil du se flere inspirerende hjemmekontor må du ta en titt her.

Ha en fin junitorsdag, her venter kveldsjobbing på biblioteket, og det er alltid koselig!

//MARTHE//