norges vakreste hjem

Nå er Bolig Pluss på jakt etter Norges vakreste hjem, og jeg vet at det er mange spennende, personlige og utrolig fine hjem der ute. Kast dere med, heng dere på, dette blir gøy!

IMG_8437

Dette skriver Bolig Pluss på sine nettsider:

Vi ønsker å se fem bilder fra de viktigste rommmene i hjemmet ditt. Bildene må vise rommet i sin helhet, uten å fokusere for mye på detaljer. Vi ønsker oss med andre ord gode oversiktsbilder av rommene. Bilder av kjøkken og stue må være med!

Det kan kun meldes på boliger med tillatelse fra eieren. Bilder fra boligen kan bli brukt i BoligPluss, på boligpluss.no, på tv og på nettsidene til våre samarbeidspartnere. I tillegg kan det bli brukt i pressemateriell knyttet til konkurransen.

Vinnerne blir kontaktet og kunngjøres i BoligPluss og på boligpluss.no.

Finalistene kan alle komme på trykk i BoligPluss, derfor ønsker vi at du ikke viser frem hjemmet ditt i andre interiørmagasiner før det har vært på trykk hos oss. Hvis du har vært deltaker i lignende konkurranser eller hatt hjemmet ditt på trykk i andre magasiner, må du opplyse om dette.

Slik melder du deg på:

1. Legg ut fem bilder av hjemmet ditt på Instagram, samt en begrunnelse for hvorfor akkurat ditt hjem skal vinne, og merk dem med #boligplussnvh2015. Hvis du ønsker å melde deg på via Instagram, må du sørge for at profilen din er åpen, så vi får sett bildene. Fullt navn, adresse og mailadresse samt telefonnummer må også med. Dette kan du også sende på mail til norgesvakrestehjem@boligpluss.no hvis du ikke vil skrive det på Instagram. Husk i så fall å oppgi instagramnavnet ditt når du skriver til oss på mail.

eller

2. Send fem bilder, samt en begrunnelse for hvorfor akkurat ditt hjem skal vinne, til norgesvakrestehjem@boligpluss.no. Fullt navn, adresse og mailadresse samt telefonnummer må også med.

Siste frist for påmelding er mandag 7. juni 2015.

Lykke til alle sammen! Jeg håper jeg får se noen skikkelig godbiter i år.

//MARTHE//