diamantdrømmer

Sparklende, funklende, glitrende, lovende diamantdrømmer.

IMG_0997

Jeg har mange av dem om dagen.

Men mest av alt bare er jeg. Øver meg på mindfullness, være tilstede i øyeblikket, ikke jage etter det neste, etter det polerte. Og det føles bra og riktig og viktig. Jeg fòrer ikke mitt sosiale medieliv med like mye kraftfor som før, og selv om den delen av tilværelsen blir tynnere, blir den andre delen fullere, rikere og mer verdifull.

Det føles godt å bare være. Kjenner dere også på det i blant? Bare høre på kaffekverna som kverner bønner til fint pulver, høre klukkinga fra trakteren og nesten kunne se den varme, omsluttende kaffelukta som brer seg som et beroligende teppe over kjøkkenet.

I dag er jeg litt ekstra tilstede, samtidig som jeg ikke gir slipp på diamantdrømmene mine.

//MARTHE//