Bergen. balkong. bryggen

Jeg lovte dere enda et bergensinnlegg, rett og slett fordi jeg vil tipse dere om det andre hotellet vi lå på da vi var i den flotte vestlandsbyen forrige helg. Dette er noe av det jeg bruker mest tid på når jeg skal ut å reise: finne et bra hotell. Og aller helst: finne et bra hotell med bra hotellfrokost. Og begge delene fant vi på nyoppussende Clarion Admiral.

IMG_0886

Altså, jeg smilte fra øre til øre da jeg åpnet dørene på balkongen vår. Ja, vi hadde balkong! Balkongen svevde over Vågen, og jeg kjente en veldig fryd av å se båtene tøffe forbi og bølgene skvulpe dovent - rett under beina på meg! Balkongdøra fikk sving seg, for dette var ren luksus for meg. Vinduene var dekket med  salt sjøsprøyt, og vi fant blåskjell i vinduskarmen. I tredje etasje! Herlig sjarmerende.

IMG_0876

I senga talte vi åtte puter, og det lå i tillegg en hyggelig velkomstpakke til oss med alt vi trengte for å sove godt. Dette lille ekstra gjorde at vi følte oss velkomne.

IMG_0877

Vi sov godt. Og vi følte oss ganske awesome!

IMG_0881

Og jeg fikk lyst på et mørkt bad. Så herlig å krype inn i en mørk hule, skru på tropedusjen og samtidig se Bryggen og Festningen utenfor vinduet.

IMG_0885

Takk for oss Bergen, vi kommer definitivt tilbake!

I dag kjøpte jeg forresten noe nytt og fint. Noe som forandret hele stua vår, synes jeg. Følg med, så får du se!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment