#mittlivminstil

Det har stått på trykk i magasiner. Jeg har skrevet det i spalter og  i blogginnlegg. Jeg har forkynnet hvor deilig det er å våkne av at sola pirker meg på nesa, av morgenlyset som siver inn mellom tømmervegger og forbi sprosser, hilser meg god dag og gir energi.

Jeg har vært hun som har spurt "hvem trenger gardiner?"

Svaret? Jeg! Jeg trenger gardiner. Jeg trenger å kunne rulle lyset ut og mørket inn. Jeg trenger å stenge den sterke sola ute, så jeg slipper å legge meg i et rom som dirrer av varme. Jeg vil ha det svalt, mørkt, privat.

IMG_0570-Edit

Men det var ikke bare, bare å finne noe som passet i de gamle, ustandardiserte vinduene våre. Dessuten ville jeg ha noe nøytralt som ikke tok fokuset fra det flotte listverket og den enda finere utsikten. Løsningen ble rullegardiner fra Luxaflex. Spesiallaget for akkurat våre vinduer.

IMG_0575

Og nå har dere sjansen til å vinne skreddersydde gardiner for en verdi av 25.000,-. Luxaflex kjører nå kampanjen #mittlivminstil. De vil se din stil og hva som inspirerer deg. Er det naturen? Storbyens puls? Eller kanskje du finner inspirasjonen i ditt eget hjem?

 Du deltar ved å poste et bilde som du selv har tatt på Instagram eller Facebook og tagge det med #mittlivminstil Luxaflex®, Facebook vegg: Luxaflex Norge Luxaflex®, Instagram: @Luxaflex_no. Konkurransen løper fra 11. mars til 30. juni 2015. Du kan poste så mange bilder du ønsker, så fang dine inspirerende øyeblikk og last opp.

Dommerpanelet vil i fellesskap utpeke det mest inspirerende og kreative bilde.

Hovedpremien er nye skreddersydde gardiner til en verdi av 25.000 kr. og professjonel stylisthjelp i bolig din. Premien har en samlet verdi av 35.000 kr.  2. og 3. premien er nye gardiner til en verdi av 5.000 kr. inklusiv rådgiving og montering. Den 1. mai og 1. juni vil de tre dommerne dessuten utpeke det bildet hjertet deres banker mest for.

IMG_0591

Jeg er så heldig å få være en av dommerne, og skal også få reise hjem til vinneren for å bidra med stylisthjelp og råd. Lykke til i konkurransen, jeg gleder meg til å se mange inspirerende, flotte bidrag!

//MARTHE//