//the great escape//let´s get lost//

Kan klaging  føre til noe bra? I mitt tilfelle førte det til en stasjonær Mac. Min datakyndige venn fikk etterhvert nok av datatrøbbelet mitt (med påfølgende klaging) at han lånte meg sin stasjonære Mac.

IMG_0664

En drøm å jobbe på! Men en så stor doning krever sin plass, og dermed måtte det lages ny kontorpult. Jeg fant noen bukkeben fra IKEA i kjelleren og fikk det lokale byggvarehuset til å kappe to passe lange bord til meg - vips, et nytt sted å jobbe, blogge og drive tanketom leting etter inspirasjonsbilder på Pinterest.

IMG_0653

Med nytt kontor kom behovet for noe nytt til veggene. Jeg kjøpte disse to plakatene, samt veggopphenget, hos mine gode venner Keiserne. Man skulle kanskje tro at jeg forsøkte å kommunisere et skjult budskap med plakatene, men jeg kan forsikre dere om at jeg trives godt her jeg er. Intet "great escape" er planlagt med det første.

IMG_0648

Torsdag er min fredag, og en kort arbeidsuke er over. Det bør vel feires? Heldigvis har jeg påskegodt igjen i skapet. Jeg logger av Mac´en og kryper opp i sofaen.

Ha en fin kveld alle sammen!

//MARTHE//

bukkeben IKEA
bordplate XL-bygg
stol Bloomingville
grønn potte funnet i kjelleren
kopp Kähler
cop Design Letters
"papirpose" Uashmama
lampe Luxo fra loppis
treskrin fra loftet
plakater fra Faunascape
bildeoppheng Ferm Living
arkivkasetter fra biblioteket jeg jobber på
sugerørpynt laget av jentene mine