anne black i gangen

For noen uker siden mottok jeg en veldig fin overraskelse i posten. Nydelige nyheter fra min danske favoritt Anne Black, deriblant porselensknagger i de fineste pasteller og en høyt-opp-på-ønskelista hengepotte. Gangen fikk dermed kle seg i grønne toner, og det kan muligens være min lengten etter grønt gress mellom tærne som har gitt seg utslag i fargevalget her i gangen.

IMG_0222

Vi har en diskusjon gående i heimen for tida, og det er om gangen skal få bestå med sine beisede vegger, eller om vi skal gjøre en helomvending og male sprekkpanelet i en sprek (eller ikke fullt så sprek) farge. Jeg har lyst på noe i samme nyanse som den minste knaggen dere ser på bildet. Eller ganske lysegrått? Eller helt hvitt? Jeg er i allefall ganske bestemt på at vi har nok tre og tømmer i huset. Hva synes dere? Jeg trenger innspill.

IMG_0231

En ting er i allefall sikkert, og det er at grønne, herlige vekster sprer liv og farge i en ellers grå gang. Det er rene gartneriet hos oss for tiden; jeg får rett og slett ikke nok av grønne innslag.

IMG_0237Vi får se hva vi lander på. Valgmulighetene er mange.

Og dere, jeg må få sende en virtuell klem til alle dere som har gitt meg støtte og gode ord som respons på forrige innlegg. Jeg har mottatt mailer, telefoner og kommentarer fra folk som heier på meg, og dere skulle bare visst hva det betyr for meg. Det er trist når noe du hadde voldsom tro på ikke ble som du tenkte. Men hei, dere er jo her, og det er jo alt jeg trenger for å fortsette.

TAKK, virkelig!

//MARTHE//