en ny start

Å stikke fingrene i jorda, kjenne etter hva som er viktig i livet ditt. Finne ut hvem du er, plassere begge beina trygt og stødig på bakken under deg og kjenne at pusten fyller hele deg. Innse at du trenger forandring for å kunne fortsette. Disse tankene har tatt bolig og virkelig festet grep i meg den siste tida.

Tanker som dette har ført til at det (igjen) blir noen forandringer her inne. Jeg må bare finne ut hvilke og hvordan. Jeg vil ha full kontroll over bloggen, vil finne tilbake til følelsen der dette var mitt fristed og energigiver. Håper dere har tålmodighet og fremdeles vil følge en distrè og ubesluttsom interiørblogger som virkelig elsker det hun holder på med. Og som er skikkelig dårlig på å drive kommersielt. Det siste jeg vil tenke på er å stadig få flere følgere, jeg bryr meg bare om at dere som kikker innom koser dere her, finner inspirasjon eller en liten fristund i en travel hverdag.

IMG_0622

IMG_0637

Og en fristund i en travel hverdag - det er det bloggen alltid har vært for meg. En boble av estetikk og utfoldelse. Og det skal den få fortsette å være. Med kun meg bak spakene.

Våren er her! Våren, med fornyelse, liv, energi, utrydding, opprensking!

Jeg er klar.

//MARTHE//