Stor, større, størst

Jeg har fått sansen for veving, men den rastløse sjelen min lar meg sjelden finne ro lenge nok til at jeg får fullført noe, i hvertfall ikke hvis det har en viss størrelse. Det oppstod derfor et problem når det satte seg fast en tanke i hodet mitt om at jeg burde ha en stor veving på veggen. Hadde jeg et hemmelig sted i et skogholt et sted, hvor jeg kunne sanke tålmodighet? Nei, da hadde det nok vært rensket og sopt for lenge siden.

IMG_0463

En liten rusletur ut i hagen med hagesaksa, ei bjørk som ble tre bjørkegreiner fattigere og lange remser med rein, fin ull fra Rauma - vips, ny veggpryd. Vet ikke om dette kvalifiserer som veving, så da kan vi gjerne kalle det noe annet. Veggdekor, veggpynt, ullpynt.

IMG_0466

Dette var gøy, kjapt og fylte hullet etter String-hylla som hang der på en fin måte. Ja, Stringhylla datt i hodet på mannen min en kveld han lå her og slappet av, så den har fått et midlertidig straffeopphold på vaskerommet før den får komme opp igjen. Denne veggpryden vil være langt hyggeligere å få i hodet.

IMG_0468

Nå er det på tide å fylle opp kaffekoppen og komme seg ut i solskinnet. Husveggen frister, og kanskje jeg får en ny fregne eller to i dag? Håper å samle mange i tiden fremover.

Solskinnssmil til dere!

//MARTHE//