Elisabeth er borte!

 Påsken er min definitive favoritthøytid. Mye mer avslappende enn jula. Ullsokker og superundertøy er uniformen, Kvikk lunsjen er alltid innen rekkevidde og skiturer, sol i hytteveggen og ikke minst krimbøker er ingrediensene som gjemmer seg i det fristende, velfylte påskeegget.

Og her er boken jeg har håndplukket til påsken. Den er så ubeskrivelig hjertevarm, rørende og annerledes. En krim utenom det vanlige. Stilen til den 29-åringe forfatteren Emma Healey kan minne om suksessforfatteren Jojo Moyes, og måten hun har skildret den 82-årige demente Maud er sjarmerende og autentisk.

IMG_0442

IMG_0443

Mauds venninne Elizabeth forsvinner, og den gamle venninnen nøster sakte, men sikkert opp trådene i den mystiske forsvinningen. Samtidig kommer minnene om en lignende sak i 1946 opp, der Mauds søster forsvant.

Og nå kan dere følge denne linken, og få boken "Elizabeth er borte" fraktfritt hjem for kun 305,-.

Jeg er halvveis i boken, og gleder meg til fortsettelsen.

Har dere noen favorittbøker å anbefale?

//MARTHE//

//INNLEGGET ER LAGET I SAMARBEID MED CAPPELEN DAMM//