innlegget

Morgengry... et av mine favorittord. Fordi det bærer forventninger i seg. Og vårens morgengry er så vakker. Så langt unna vinterens mørke morgener, som liksom aldri slutter, men bare glir inn i kvelden. Vårens morgen er ung og lys og søt.

IMG_0211

Mine morgener starter her. Med smale øyne og håret i femten forskjellige retninger klarner det kalde vannet godet og tankene, og jeg er klar for det dagen har å by på.

IMG_0213

På badet skal det være en liten dose hverdagsluksus. For meg er det et deilige duftlys og friske blomster. Og det nyeste tilskuddet er den vakre, hvite telysholderen fra Anne Black. Den kom i posten her om dagen med flere av den danske favorittens nyheter.

IMG_0209

Vipp-bøtten og den gamle trebenken speiler seg i høyglansen, begge to er kjære og praktiske hjelpere på baderommet.

IMG_0217

Og byLassens Frame passer på de små nødvendighetene. Som en frisk neglelakk i vårlige farger. Slike ting som får meg til å våkne en tidlig morgen.

Og nå vurderer jeg å flytte Nespressomaskinen inn hit. Hadde ikke det vært supert?

God morgen, god dag eller god natt, jeg er glad for at nettopp du titter innom!

//MARTHE//

//innlegget inneholder sponset innhold//