energikick

Et aldri så lite energikick av en blomsterbukett har tatt plass på stuebordet vårt. Jeg er litt nja, tja til oransje, men akkurat disse livlige ranunklene fikk godkjentstempel på kronbladene. Noe jeg ikke angrer på.

IMG_0313

IMG_0318

IMG_0320

IMG_0324Kjenner nesten litt på sommerhusfølelsen her hjemme for tiden. Vi interiørbloggere får jo ofte pes for at vi tar sesongene på forskudd, så hvorfor ikke begynne å snakke sommer midt i mars? Jeg er i allefall i full gang med å planlegge utestua vår, som sakte, men sikkert tar form i hagen. Nå for tiden diskuterer vi om historiske fliser kan være noe der ute? Sammen med grønne vekster, et gammelt bord, forskjellige stoler og noen vakre lamper hengende i bjelkene. Jeg krysser fingrene for at husstanden ender på et jublende ja. For det er viktig med demokrati, ikke sant?

Ønsker alle en god ukestart!

//MARTHE//