ULL PÅ VEGGEN

Lyset flommer inn i stuene, og vi veksler mellom å løpe ut for å hoppe på trampolina, pusle inne med enkle hobbyprosjekter, stirre betatt på naturen som er i ferd med å springe ut i full vårdrakt og nyte dagene som plutselig er betydelig lysere.

IMG_0155

Den gamle kurvstolen jeg kjøpte på en bruktbutikk for mange år siden er tatt opp fra kjelleren. Jeg synes den snakker så fint med teakkommoden. Varme naturfarger og teksturer står i fokus i dette rommet for tiden. Og ser dere det siste hobbyprosjektet til meg og de små her i huset?

IMG_0163

Det lille veveprosjektet på veggen er rasket sammen på ti minutter, og jeg fikk hjelp av både små hender og kattepoter. Ull er gøy! Og det lukter så godt.

IMG_0167

Vi brukte kobberstreng og ullflor, og det er ikke så nøye at det ikke blir perfekt. Det uperfekte er ofte mer spennende, spør du meg. Det var denne dyktige jenta som først inspirerte meg til å bruke ullflor i vevingen.

Nei, nå stikker vi ut igjen! Sola skinner!

//MARTHE//