vakker fornyelse med maling

Åh, som jeg savnet utfrodringen hos NIB forrige måned. Det er så gøy med utfordringer, og det er med stor entusiasme jeg månedlig gleder meg til hva temaet er. Marsutfordringen var helt i min ånd, nemlig "vakker fornyelse med LADY maling". Jeg blir like begeistret og glad hver gang jeg ser den magiske effekten maling har på et møbel, og hvor stor effekt det "nye" møbelet har på rommet.

IMG_8437 IMG_8432

Jeg har litt å velge i, for det står malte møbler i alle rom, men denne gangen velger jeg å vise bordet jeg har fått av mormor. Det stod lenge i kjelleren, jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med det brune, gamle bordet og jeg hadde vel innfunnet meg med at det var nok et møbel som var med å sluke oppbevaringsplass i kjelleren. Jeg haddenemlig i utgangspunktet vegring for å male et arvestykke, men så innså jeg at det er bedre at jeg maler bordet og at det får komme frem i lyset, enn at det skal stå å samle støv.

Bordet er malt i Jotun LADYs farge "stratus".

Dette er et gammelt bilde fra sofakroken på kjøkkenet, og nå savnet jeg plutselig å ha den romslige Ektorpen vår her. Lukter jeg ommøblering igjen?

Her kan du se alle bidragene i utfordringen.

Ha en super ukestart alle sammen!

//MARTHE//