takknemlig helgefølelse

Hvor er det du går for å hente den gode helgefølelsen? For mange er det til blomsterhandleren for hente med seg en frisk bukett blomster, for andre er det fredagstacoen som må på bordet før den deilige følelsen av helg kryper under huden. For meg fant jeg den i det myke morgenlyset som rant inn vinduene min i dag. Jeg startet helga med å dra for gardinene på et hotell i Oslo, se ut over de staselige hustakene på Frogner, lete frem boka mi ("Utveier" av Henning Sørensen - anbefales), smile over det faktum at jeg har en Nespressomaskin på rommet.

IMG_0126

Takknemelighet er en dyd. Og i dag kjente jeg på den gode følelsen av takknemlighet for at jeg fikk nyte en ekstra god kopp kaffe, en rolig morgenstund og en rusletur under de store, løvfrie trærne i Slottsparken.

Men mest takknemlig er jeg for å være på bussen hjem. Og for at jeg skal kysse to små og ett stort kinn god natt i kveld.

Det er helg igjen, måtte den bli god for dere alle!

//MARTHE//