Kjøkkenliv

Da vi skulle i gang med oppussingen av det gamle tømmerhuset vårt fra 1878 ville vi trå forsiktig. Ta vare på det vi kunne, men samtidig få den komforten og funksjonaliteten vi ønsket oss. Noe av det vi var mest sikre på var at vi ville åpne veggen mellom kjøkken og stue. Og jeg har ikke angret et sekund. Lyset flommer gjennom det som i grunnen er et mørkt og til dels tungt rom. Og det beste ved hele tommet? At vi kan trippe rett ut på verandaen og hilse dagen velkommen med kaffekoppen i hånda. Jeg gjorde faktisk dette allerede en morgen i februar. Nydelig! DSCF2997 Og i mars-utgaven av Bolig Drøm kan dere se en firesiders sak om kjøkkenet vårt.

Jeg har ikke sett saken på trykk selv ennå, men kanskje jeg ser bladet i hyllene i hovedstaden denne uka? Jeg snirkler meg nemlig i dette sekund nedover Gudbrandsdalen, og er klar for et par dager med by, sol og fine møter.

God midtuke til dere!

//MARTHE//