GRANOLA-LAGE-DAG

Søndag er granola-lage-dag. Når kveldsroen har lagt seg, det er fyr i peisen på kjøkkenet og kveldens søndagsfilm er lagt frem, da settes brettet med den deilige havregrynsblandingen i ovnen og vi kan bare glede oss til en knasende sprø kveldsmat.

IMG_9998

Jeg tar utgangspunkt i denne oppskriften, men varierer med det jeg finner i skuffer og skap. Min seneste dille i granolaen er mengder med gresskarkjerner. Og frosne blåbær. Mmm, bare prøv, frosne blåbær er kjempegodt!

IMG_0008

IMG_0014

 Mitt filmtips til granolaen denne søndagen er den utrolig søte, vakre filmen "En trettimeters reise". Fransk landsbygd blandet med indiske rytmer, fargerik mat og fine karakterer - ah, det er nesten synd at jeg allerede har sett denne filmen.

Ønsker alle en god ukestart!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø1 Comment